/* onderstaande code is voor standen van Sportlink */

Vanaf het seizoen 2018/’19 wordt de 2e fase van de nieuwe wedstrijdvormen verder ingevoerd in het pupillenvoetbal.

De voorlopige indeling van de jeugdteams en begeleidend kader voor het seizoen 2018-2019 is bekend. Met dit seizoen een aanvang in de 2e fase tot vernieuwing wedstrijdvormen voor het pupillenvoetbal.

Oeverzwaluwen 1 14.30
NOK 1  14.30
SC Berlikum 1 14.30
DWP 1 14.30
Scharnegoutum'70 1 14.30
Walde De 1 14.30
V.V. Heeg 1  14.30
Wolvega FC 1 14.30
Workum 1 15.00
Minnertsga 1 14.30
SDS 1 14.30
Oudehaske 1 14.30
Heerenveense Boys 1 15.00
Willemsoord 1 14.30

Sinds afgelopen zaterdag is de VVM 40 zonnepanelen rijker. Met dank aan Taede, Rein, Remco en Nico die zich de hele ochtend in het zweet hebben gewerkt om ze te plaatsen op het dak van de kleedboxen. Vrijwilligers Albert de Roos en Koos Faber hielpen met het aanleggen van de voedingskabels. Technisch Buro Zonderland leverde de zonnepanelen. Het is de bedoeling dat ze genoeg stroom opwekken om het hoofdveld van verlichting te voorzien en zichzelf zo in vier jaar terug te verdienen. Liggen ze er niet mooi bij?

In de wedstrijd van onze hoofdmacht in en tegen Waskemeer waarbij er voor ons niks op het spel stond maar voor Waskemeer des te meer, nam Remco v.d.Mossel met een invalbeurt afscheid van het voetbal op het hoogste niveau. En daarmee werd een indrukwekkende carrière afgesloten.

Vanaf 16.00 penaltybokaal voor de jeugd.

Informatie en opgave via de eigen leiders.

Tevens luchtkussens voor de jeugd aanwezig.

Na de penaltybokaal is er een BBQ en gezellige nazit!

Beste leden,

Alvast voor in de agenda: op vrijdag 1 juni is de Algemene Ledenvergadering, om 19.45 in de kantine. De stukken volgen nog per e-mail.

Ook tegen Leovardia kon de gehavende ploeg van John Hofte geen potten breken. Het kwam al binnen een minuut op achterstand en is daar in de gehele wedstrijd niet meer bovenop gekomen. Op zich niet eens een schande want de Leeuwarder ploeg beschikt over een aantal zeer getalenteerde spelers.

vriewsijk.jpg

Geen gebeurtenissen gevonden