/* onderstaande code is voor standen van Sportlink */

Stand:

Voor de eerste competitiewedstrijden van het seizoen 2018-2019 zijn de volgende spelers uitgenodigd:

Na de voorbereiding en een reeks oefen- en bekerwedstrijden heeft de         TC senioren in overleg met trainer John Hofte een ‘definitieve’ A-selectie         van 22  spelers samengesteld.

De 2e wedstrijd van de eerste bekerronde bracht ons ditmaal in Birdaard en het was moeilijk in te schatten wat ons stond te wachten.

In de laatste bekerwedstrijd is Minnertsga er niet in geslaagd om de volgende ronde te halen. Er werd net verloren van Rijperkerk, dat vroeg in de tweede helft toesloeg en de winnende treffer liet aantekenen.

Na een zeer vroege toevalstreffer van vijfdeklasser CVO wist derdeklasser Minnertsga pas in de slotfase de rode muur van CVO-spelers omver te schieten met een penalty en een vrije trap. Einduitslag 2-1.

Hoeke_combilogo_blauw.jpg

Geen gebeurtenissen gevonden