/* onderstaande code is voor standen van Sportlink */

Stand:

In de wedstrijd van onze hoofdmacht in en tegen Waskemeer waarbij er voor ons niks op het spel stond maar voor Waskemeer des te meer, nam Remco v.d.Mossel met een invalbeurt afscheid van het voetbal op het hoogste niveau. En daarmee werd een indrukwekkende carrière afgesloten.

Vanaf 16.00 penaltybokaal voor de jeugd.

Informatie en opgave via de eigen leiders.

Tevens luchtkussens voor de jeugd aanwezig.

Na de penaltybokaal is er een BBQ en gezellige nazit!

Ook tegen Leovardia kon de gehavende ploeg van John Hofte geen potten breken. Het kwam al binnen een minuut op achterstand en is daar in de gehele wedstrijd niet meer bovenop gekomen. Op zich niet eens een schande want de Leeuwarder ploeg beschikt over een aantal zeer getalenteerde spelers.

Beste leden,

Alvast voor in de agenda: op vrijdag 1 juni is de Algemene Ledenvergadering, om 19.45 in de kantine. De stukken volgen nog per e-mail.

Ondanks een veelbelovende eerste helft kon Minnertsga, niet tegenstaande de grote inzet, de negatieve spiraal toch niet doorbreken en gaf de wedstrijd in 5 minuten uit handen. De gifbeker was dus nog niet leeg.

riedex.jpg

juni