/* onderstaande code is voor standen van Sportlink */

   

Voor de kantinedienst op donderdagavond, zaterdagmorgen en zaterdagmiddag zijn een aantal ploegen ingedeeld. Tot nu toe is het best wel moeilijk om deze ploegen bemand te houden maar tot nu toe lukt dat altijd nog. Deze mensen zorgen ervoor dat alle voetballers , leden, supporters, fans en bezoekers hun natje en droogje kunnen krijgen. Het bestuur waardeert de inzet van deze mensen in grote mate.

Maar ………...de kantinecommissie krijgt steeds meer moeite om de kantine bemand te krijgen op ingelaste door de weekse wedstrijden. Het komt een enkele keer voor dat op zaterdag afgelaste wedstrijden door de KNVB worden ingepland op een door de weekse avond. Daarnaast speelt de jeugd in de herfstvakantie een lichtwedstrijd. (op maandag tot en met donderdag). En de 35+ en 45+ hebben eens per seizoen een toernooi op de vrijdagavond. Al met al zijn het niet veel wedstrijden maar de kantine moet er wel voor bemand worden.

Wij willen graag een ploeg mensen op papier zien te krijgen die voor deze wedstrijden de kantinedienst op zich kan nemen. Als we een ploeg van een man/vrouw of 10 bij elkaar kunnen krijgen zal het per seizoen 1 tot hooguit 2 keer voorkomen dat er een beroep op je wordt gedaan.

Wie meldt zich hier voor aan ??????

Het zou tenslotte te gek voor woorden zijn als bezoekers en supporters van een jeugdploeg voor de dichte deur komt te staan omdat we geen bediening kunnen vinden. En daar begint het helaas steeds meer naar uit te zien.

Meld je aan bij Jan Dijkstra. Even een appje naar 06-20885142 of naar Nico Zonderland 06-51481226

 

 

 

muta.jpg

Wie is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

JavaScript draait niet of heeft een fout gerapporteerd.

Log in

Binnenkort

Geen gebeurtenissen gevonden
loader

jubileum boek

Twitter VVM

Ga naar boven