/* onderstaande code is voor standen van Sportlink */

Hoi, leuk dat ik me even mag voorstellen aan jullie. We zitten met elkaar nog midden in het lopende seizoen en ik hoop van harte dat dit een geweldig seizoen voor Minnertsga wordt.
Ik ben zelf een 44 jarige trainer, van origine uit Rotterdam, maar inmiddels woon ik in het buitengebied Noordwolde/Vledder.
Daar woon ik inmiddels een halfjaar met mijn vrouw en 2 kinderen(7 jaar en 10 jaar)

Ik ben al mijn hele leven in mijn vrije tijd met voetbal bezig. Ben natuurlijk ook zelf voetballer geweest tot ongeveer mijn 34ste, daarna als trainer begonnen met 019 bij vv Rhoon.

Op dit moment ben ik al een aantal jaren hoofdtrainer, waarvan 5 jaar bij Perkouw(een vereniging van 250 leden in het dorp Berkenwoude met 1700 inwoners), waarmee ik vanuit de 4e klasse, 4 jaar met veel plezier ook in de 3e klasse succesvol actief ben geweest.
Dit jaar ben ik actief in de 4e klasse in Drenthe. FDS uit Havelteberg was voor mij een hele mooie kans om direct het “voetbal” leven weer te mogen oppakken. Met pijn in mijn hart heb ik toch de keuze gemaakt afscheid te nemen aan het einde van het seizoen.
Daarnaast ben ik assistent trainer bij de BVO Feyenoord. In deze rol heb ik o.a. diverse leeftijdsgroepen binnen de Feyenoord Soccer School mogen trainen(talenten training, meiden, internationale academies),
daarnaast geven we ook clinics door het hele land en was ik nauw betrokken bij sociaal maatschappelijke projecten. Inmiddels doe ik een stuk minder voor Feyenoord, nu ik wat verder weg woon, maar ben zo nu en dan nog steeds actief bij clinics en projecten. Ook ben ik een aanspreekpunt voor verenigingen in de omgeving, als ze iets meer willen weten over een partnership of clinic.

Als trainer stel ik me zelf graag voor als iemand die de balans tussen prestatief voetbal en plezier prima in het oog houdt. Plezier en prestaties volgen elkaar nauwgezet. Ik kijk er naar uit deze woorden te mogen omzetten in daden.

Ik wens jullie mooie feestdagen en een voorspoedig 2019, waarbij ik natuurlijk de resultaten op de voet volg.
Vanaf volgend seizoen hebben we nog tijd genoeg om nader kennis te maken.

Met vriendelijke groet,
Harm Spijker