Afgelopen zaterdag mochten de mannen van het 3e weer de wei in.

Willem komt wat ruimer in de spelers te zitten, want ze melden zich gewoon aan om mee te gaan op de zaterdag en willen weten welke avonturen er beleeft worden.

Zelfs werd een speler afgezegd en doorgestuurd naar het 2e.

We mochten deze keer naar de koploper Frisia om op hun kunstgras te voetballen. En dit werd gedaan in de volgende opstelling:

Bot op de goal en hij zou man van de wedstrijd worden. Achterin stonden Meino, Rein S, WdV en Robert.

Op de midden stonden Gerrit, Remco, Folkert en Syrt en voorin Jacob en Gerard.

In de ruim gevulde dug-out namen Tjerk, Meint, Klaas en Jacobus plaats. Ruurd was grensrechter en de geblesseerde Peter kwam ons aanmoedigen en ook Lasse was er voor het vullen van de waterzak.

Dan de wedstrijd. Een heel leuk voetballende ploeg, snel en goed combinerend en veel loopvermogen. Tactisch sterk, scherp in de passing en veel duelkracht, maar Frisia bleek dit ook te kunnen en zelfs een beetje beter dan ons.

Bot hield er nog heel veel uit en wij konden wat alleen wat kleine speldenprikken geven. Het werd een kansloze 7-0 nederlaag.

Nau ja op naar volgende week waar het reizende circus om 14.30 op het B fjild weer hun kunsten zal vertonen .

Deze foto typeert misschien wel het beste de wedstrijd.

Eenzaam op zoek naar de bal…..