Door de Covid-19 maatregelen is het houden van de Algemene Ledenvergadering dit jaar tot op heden nog niet mogelijk geweest. En er is ook nog geen enkel zicht op verandering van deze situatie. Daarom heeft het bestuur besloten om de agendapunten van de AV welke niet kunnen wachten tot het volgend jaar via de mail af te werken. Alle stemgerechtigde leden ( leden van 18 jaar en ouder) hebben daarom een mail ontvangen met daarin omschreven hoe ze daaraan mee kunnen doen. Het bestuur doen een dringend verzoek aan ieder lid om je stem te  laten horen. Je hebt 7 dagen de tijd om vragen te stellen over de agendapunten. Maak gebruik van de mogelijkheid en stem mee over de agendapunten. Laat je horen.

Het bestuur.

En er is