Per 1 juli van dit jaar is de VVM een vijfjarige samenwerking aangegaan met Textielstra.nl voor de levering van sportkleding en overige sporttoebehoren. Textielstra.nl, gehuisvest in Sneek, is al meer dan 10 jaar een betrouwbare partner voor sportverenigingen voor de levering van sportkleding en andere aanverwante sportartikelen.
De afgelopen periode is de kledingcommissie druk bezig geweest met het uitzoeken van een nieuwe kledinglijn. Er is gekozen voor het kledingmerk Jako. Met ingang van dit seizoen is het de bedoeling dat al onze jeugdteams en het eerste elftal de nieuwe Jako-tenues zullen gaan dragen. E.e.a. nog wel afhankelijk van de levertijden die door de Corona toch iets anders zijn dan normaal.
Net voor de zomerstop zijn van alle spelende jeugdleden, peildatum 1 juli, de kledingmaten opgenomen. Dankzij een mooie bijdrage van de Club van 50 krijgt ieder jeugdlid eenmalig zijn eigen trainingsjack aangeboden, die bij inlevering van de oude trui/topper wordt overhandigd op zaterdag 15 augustus. Het nieuwe trainingsjack is gepersonaliseerd en kan dus niet geruild worden. Daarmee is het ruilen van de trui/topper niet meer aan de orde. Maar kan iedereen voortaan zijn of haar eigen kleding bestellen.
Via een professionele website bestaat er straks de mogelijkheid om als lid sportkleding van de VVM te kopen. Wij kunnen deze Jako kleding-bedrukt met het logo van de VVM met maar liefst 30% korting t.o.v. de Jako cataloguswaarde aanbieden. Een mooie korting waarmee we de aankoop van kleding van de VVM aantrekkelijk willen maken. Het staat natuurlijk super netjes als iedereen op de zaterdagen als elftal in dezelfde trainingspakken aankomt bij de wedstrijden! Met elke aankoop wordt de club gesteund.
Op Zaterdag 15 augustus van 9:00 t/m 12:30 zal er een medewerker van Textielstra aanwezig zijn op de club. Dan bestaat er de mogelijkheid om kleding te passen en te bestellen. Ook hier is de 30% korting van toepassing. Je kunt je kleding tegen meerprijs laten personaliseren met jouw initialen. Dit staat zeer professioneel en de kans op verlies is kleiner.
We zien je graag langskomen komende zaterdag!