V.v. Minnertsga doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank. Leden van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland kunnen tussen woensdag 27 maart en zondag 7 april stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger de bijdrage. Jij steunt ons toch ook?

Hoe kun je stemmen?

Stemmen kan alleen als je lid bent van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland of dit vóór vrijdag 1 maart 2019 wordt. Maar let op: niet iedereen met een Rabobankrekening is automatisch lid van de bank. Via Rabo Online Bankieren en de Rabo Bankieren App kunnen klanten via het tabblad ‘Zelf regelen’ en dan vervolgens ‘Profiel’ en ‘Contactgegevens wijzigen’ bekijken of zij lid zijn. Het lidmaatschap is kosteloos. Leden van de Rabobank ontvangen in maart per post hun stemcode en de link naar de stemsite.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap en de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/lnwf.