Rinusapp

Jeugdtrainers VV Minnertsga,

Afgelopen voorjaar hebben we als jeugdkader een KNVB demonstratietraining gehad bij onze vereniging. Het ging hierbij met name om het gebruik en toepassen van de Rinusapp. Het was een leuke en leerzame avond met een heldere instructie van de KNVB voorlichter.

Inmiddels zijn we een half jaar verder en we willen als VTC nogmaals benadrukken dat voor de jeugdtrainers van onze vereniging deze gratis download van de Rinusapp een prachtig en handig middel is om een complete training te geven. Je kunt gericht trainen aan een vooraf bepaalde doelstelling en trainingen zijn aanpasbaar aan de leeftijd, het aantal en het niveau van je team. Daarnaast kun je ook losse oefeningen opzoeken.

De Rinusapp is bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Mocht er over het gebruik en toepassen van de app nog opmerkingen of vragen zijn dan zijn wij als VTC graag bereid om hier nog persoonlijke uitleg over te geven. Via de volgende link kun je de Rinusapp downloaden: https://www.knvb.nl/assist-trainers/rinus

Namens de VTC,
Klaas Wiersma