• Hoppa! Deze toppers zijn KAMPIOEN van de 2e klasse! Woensdagavond speelden ze hun laatste wedstrijd van het seizoen in sporthal De Trije in Franeker. 

    In een spannende wedstrijd werd het 3-3. Hoewel het seizoen dus niet met een overwinning kon worden afgesloten, behoudt BMJ wel haar ongeslagen status. Het kampioenschap was twee weken geleden al veiliggesteld. Het team van coach René de Vries kan dus trots terugkijken op een seizoen waarin voor ieder punt gestreden is en ondanks de tegenslagen zoals enkele (zware) blessures en vele afgelastingen en verschuivingen, de sfeer altijd top was! 

    De dames van BMJ willen via deze weg graag iedereen bedanken die heeft geholpen om dit seizoen tot een succes te maken. Bijzondere dank is er voor coach René de Vries en alle gastspelers die hebben geholpen om blessures/ziektes op te vangen. De kampioensshirts werden aangeboden door Riedex en Konaxx Onions en bedrukt door Simone Postma. De besturen van vvMinnertsga, SC Berlikum en vvSint Jacob werden bereid gevonden een bijdrage te leveren aan het kampioensfeest. Dank allemaal!

    #topteam #topsfeer #avontuur #opnaarde1eklasse!