De voorlopige indeling van de jeugdteams en begeleidend kader voor het seizoen 21/22 is bekend.

Na weer een merkwaardig seizoen door Corona welke gelukkig toch nog kon worden afgesloten met de Regio-cup is de VTC in de afgelopen periode samen met trainers en leiders volop in voorbereiding  geweest met de indeling van de jeugdteams voor het seizoen 21/22. Samen zijn zij gekomen tot de indeling die verderop in dit bericht is weergegeven.

Mochten er vanuit de ouders/verzorgers nog vragen zijn over de indeling van jullie zoon of dochter dan is erdoor de VTC 1 juli aanstaande van 19:00 t/m 20:00 een inloopavond georganiseerd waar de VTC deze vragen kan beantwoorden. Graag aanmelden voor 28 juni bij het betreffende VTC lid van dit team.

Hoe is deze voorlopige indeling tot stand gekomen?

Voor het maken van de indeling wordt in de basis gebruik gemaakt van

• De leeftijdscategorieën van de KNVB.
  • Het tekort aan spelers in een team opvullen met dispensatiespelers (1ejaars) uit een naast hogere leeftijdsklasse.
  • Het tekort aan spelers in een team opvullen met spelers (2ejaars) uit een naast lagere leeftijdsklasse.

Wanneer wordt deze indeling definitief?

De jeugdteam indeling wordt definitief vlak voor de start van de reguliere competitie 21/22. We noemen deze indelingen voorlopig, omdat er nog wisselingen zouden kunnen plaatsvinden. Uiteraard kunnen er in de voorbereiding (en zeker ook tijdens het seizoen) mutaties plaats vinden door diverse omstandigheden in goede, dan wel iets minder goede vorm. Spelers stoppen of er komen nieuwe spelers bij. Daarnaast is er eventueel de mogelijkheid om de indeling tijdens de winterstop aan te passen.

Trainingsdag. De aftrap van seizoen 2020- 2021

Op zaterdag 21 augustus zal er net als afgelopen seizoen afgetrapt worden met een trainingsdag voor alle jeugdteams van de VVM. Mochten er vragen zijn dan kunnen die gesteld worden aan de aanwezige coördinatoren van de JC/VTC en de trainers/leiders van de teams. Informatie over deze aftrap volgt nog op de site.

Voor het kader wat heeft aangegeven te willen stoppen in het volgende seizoen is er dan de gelegenheid om sleutels en leidersjassen in te leveren. De VVM bedankt jullie voor jullie inzet voor de club in het afgelopen seizoen en of seizoenen.

Trainingsschema.

Het trainings- en keeperstrainingsschema worden begin augustus op de site gepubliceerd.

De trainingen voor starten vanaf maandag 23 augustus (week 34).

Het kan zijn dat een trainer hier op individueel niveau van afwijkt. Hij/zij zal dan persoonlijk het team informeren.

Aanvang nieuw seizoen JO8 t/m JO12

In het seizoen 21/22 krijgt het 4 fasen voetbal een vervolg. In plaats van een voorjaars- en najaarsreeks spelen de pupillen in 4 blokken van in totaal minimaal 24 wedstrijden. De beker competitie vervalt hierbij. Start van deze competitie zal op  zaterdag  4 september zijn.

Aanvang nieuwe seizoen JO14 t/m JO19

Dit jaar zijn alle teams vanaf de JO12 opgegeven voor de beker! Het nieuwe seizoen 21/22 zal aanvangen met de eerste bekerwedstrijd op zaterdag 4 september. De eerste competitie wedstrijd zal op  zaterdag 25 september worden gespeeld. Meer informatie over aanvangsdata vind je in de speeldagenkalender van de KNVB.

Kader

Wij zijn als VTC super trots dat zich voor alle teams één of meerdere trainers/leiders beschikbaar hebben gesteld! Vooral het aantal jonge trainers wat zich voor dit seizoen heeft aangemeld is zeer positief te noemen en stemt ons hoopvol voor de toekomst. Voor een aantal teams is het nog niet gelukt om trainers te vinden. Wij hopen hier met behulp van jullie in de komende periode alsnog invulling aan te kunnen geven.

Team JO7
Daan Geertsma
Rymer Visser
Jesse Wiersma