Na een aantal gesprekken met kandidaat trainers en een afvaardiging van de spelerselectie, leiders en bestuur heeft de vv Minnertsga voor het nieuwe seizoen weer een nieuwe trainer kunnen aanstellen voor het seizoen 2020-2021. Er is een contract afgesloten voor 1 seizoen met een optie voor verlenging. Wij zien met vertrouwen uit naar een prettige samenwerking.

Als voetballer heeft hij de hele jeugd doorlopen bij FVC en vervolgens 12 jaar in het 1e elftal gespeeld. Vervolgens hoofdtrainer bij: Waterpoortboys, Nicator, MKV’29, FC Harlingen en de vv Sint Annaparochie en wil hij nu graag de uitdaging aangaan bij de vv Minnertsga.

Duco Mulder is 40 jaar, woont in Goutum en is getrouwd met Gonny de Groot en heeft 3 dochters. In het dagelijks leven is hij eigenaar van Kitbedrijf Ducoseal.

Verlenging contract Jaap van Rees bij 2e selectie

Ook met Jaap van Rees is overeengekomen om zijn contract bij de 2e selectie verlengen met in ieder geval het seizoen 2020 – 2021. Zowel trainer, spelers en bestuur zijn uitermate tevreden over de onderlinge samenwerking met Jaap.

Bestuur vv Minnertsga