Na deze laatste wedstrijd die jammerlijk werd verloren bedankt ik Klaas voor zijn verslag. Wat gaaf geef-frysk. Wunderbar meister ex-trainer Claus.

En zo kwam er een eind aan de eerste helft van de avonturen van Minnertsga 3.

Terugkijkend was er prachtige overwinning tegen Beetgum en gewaagde gelijkspellen tegen WWS en Leovardia.

De rest werd helaas verloren en de verschillen zijn dan ook groot tegen sommige teams. Tekenend is ook dat topscoorder van de eerste seizoenshelft E.D. is met drie doelpunten..…

Verder is het natuurlijk klote dat corona nog steeds veel in de soep laat lopen. Vele spelers zouden meedoen met de Pub Quiz en helaas moest die worden verzet. Net als de komende Embassy.

We zoeken de mooie momenten dan soms ook in de kleine dingen des levens. Het ingebruikname van de pannakooi voor onze jeugd. De terugkeer van Feike, een leuke training van Goffe met daarin voetvolley, waarin het hele dorp keeper Jacob enthousiast hoort kieren en lachen. Een mislukte swalbe van de alom wroetende Jacob W waarin medespelers zelf de scheids proberen te overtuigen om geel te geven. Klein hoogtepunt was ook de bijeenkomst van de feestcommissie van het 3e. Daar werd op een gezellige avond de datum bepaald voor het Ameland weekend. Ze zullen nog een paar keer bijeen moeten komen om de rest te regelen. Ook was er na elke uit wedstrijd een goed gevulde koelbox met dank aan Jacob F en Tjerk. Hulde.

Een groot hoogtepunt was wel dat twee van onze spelers mee mochten lopen en meedoen met het 1e met een oefenwedstrijd. Gewonnen op de veiling van Serious Request Minnertsga.

Deze wordt nu weer gehouden van 17 t/m 19 december. Help onze jeugd aan weer een prachtig bedrag en vraag nummers aan en bied op de veilingen!

Kijk op:

Serious Request Minnertsga (serious-request-minnertsga.nl)

Hieronder eindigen we met het gedicht dat Tjerk schreef toen hij met Syrt die dag met het 1e mee mocht en een droom uitkwam (klik op de foto van het gedicht om de tekst groter te maken)

We wensen iedereen verder goede QRstdagen en een sportief 2022!

Groeten van Minnertsga 3