De maand maart staat normaal gesproken in het teken van de start van de voorjaarsreeks, helaas nu niet. Door alle teams wordt er door de week weer volop getraind, met best wel grote opkomst, en een hoop enthousiasme en plezier.
Voor de zaterdagen in maart is er nu gekozen  voor een andere opzet, circuittrainingen voor de jongste jeugd. De KNVB heeft de verenigingen aangespoord om iets organiseren om toch de jeugd te behouden voor de club, en stelde hiervoor een behoorlijk bedrag beschikbaar als je hier een goed plan voor inleverde. Johan Wiersma is hier mee aan de slag gegaan, en had al snel de aantrekkelijke cheque uit Zeist binnen! Dus 3 weken lekker trainen op zaterdagmorgen en als afsluiting op de 27e trainen als een prof met sc Heerenveen. Dus een mooi programma.
We hebben nu 2 zaterdagen gehad met ongeveer 50 kinderen, afgelopen zaterdag, ook wat niet leden, die via een uitnodiging op de basisscholen, mee mochten trainen. Wat ook mooi is om te zien is het aantal vrijwilligers die er waren. Johan kon dit natuurlijk niet alleen, heeft zelf wat mensen gezocht om hem te helpen met dit initiatief, wat ouwe rotten binnen de club, maar wat vooral prachtig is om te zien, het aantal spelers uit de JO17 en JO19 die hun hebben aangemeld om te assisteren. Klasse mannen!!! Dit is natuurlijk de toekomst van de club, niet alleen als speler, maar ook als trainer om de jongste spelertjes te begeleiden in de toekomst. Dat is wel wat we als club nodig hebben, dus nogmaals, klasse jongens!!
Hoop iedereen de komende weken weer op de Sportfinne te zien.
Groet René