Beste vrienden van de VV Minnertsga,

We mogen weer beperkt beginnen met trainen, maar alles nog zonder publiek. Dat is natuurlijk de kat op het spek binden, maar beter iets dan niets! Om het gemis van het voetbalgebeuren iets te verzachten en het seizoen weer ludiek op te starten, hebben we een opwarmer voor de komende weken in de vorm van een 3-luik:

Noteer alvast maar in de agenda:

We starten 12 maart vanaf 16:30 uur met de warming up. Met interviews,
verzoeknummers en wedstrijdverslagen vanuit de kantine van de VVM.

Op 27 maart vanaf 20:00 uur begint de wedstrijd. Met een online bingo en mogelijk andere uitdagingen.

Tenslotte op 10 april vanaf 16:30 uur de derde helft met nieuws, wetenswaardigheden en sterke verhalen over het afgelopen seizoen en een vooruitblik op het nieuwe seizoen.

Wil je dit ook volgen?

Abonneer je alvast op het YouTube-kanaal van de VV Minnertsga en volg de live-stream. https://www.youtube.com/channel/UCNpCf0HgDdE28lf3i7OJKUw

(De leden, sponsoren en Club van 50’ers krijgen een mail met informatie. Daarin wordt de ‘techniek’ uitgelegd.)

Pak een beeldscherm…, pak een biertje…, pak een bitterballetje…
‘It liket de kantine wol….’

Tot (online) ziens!

De activiteiten commissie