Beste trainers en spelers/speelsters van onze senioren elftallen,

Vanaf komende woensdag 3 maart mogen spelers tot 27 jaar weer in groepsverband trainen. Echter blijft de avondklok wel van kracht en we willen er voor zorgen dat iedereen voor 21:00 thuis kan zijn. Vandaar dat er een beetje is geschoven met trainingsdagen en tijden.

• De A selectie traint op dinsdagen en donderdagen van 19:00 t/m 20:30
  • De B selectie traint voorlopig alleen op dinsdagen van 19:00 t/m 20:30. Liefhebbers onder de 27 jaar kunnen op donderdagen bij de A selectie aanschuiven.
  • De C selectie traint voorlopig nog niet. Liefhebbers onder de 27 jaar kunnen op dinsdagen bij de B selectie aanschuiven.
  • De dames BMJ-combinatie trainen op maandag in Berlikum en op woensdag in Minnertsga van 19:30 t/m 20:30.

Voor spelers boven de 27 adviseren we om voorafgaande aan de trainingen vaste koppeltjes te maken en zelf (eventueel met hulp van de trainers) oefeningen te bedenken.

We hopen dat over een aantal weken alle leeftijden weer in groepsverband mogen trainen en dat de avondklok verdwijnt. Dan kunnen de trainingen weer volgens de normale indeling en tijden plaats vinden.

Algemene aandachtspunten die van kracht zijn:

• Wedstrijden van alle amateurcompetities zijn tot nader order niet toegestaan.
  • Spelers boven de 27 jaar mogen alleen trainen in groepen van twee personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
  • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
  • Alle binnensportaccommodaties blijven gesloten.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

Veel plezier allemaal!

Bestuur VV Minnertsga

Schema:

Woensdagavond 3 maart: (19:30 – 20.30):

• JO15
  • BMJ dames 2 door Rene Driessen

Donderdagavond 4 maart (19:00 – 20.30):

Vrijdagavond 5 maart:

• *

Maandagavond 8 maart:

• JO19

Dinsdagavond 9 maart (19:00 – 20.30):

• B-selectie door Jaap
  • B selectie spelers 27 en ouder in tweetallen
  • C selectie spelers onder de 27

Woensdagavond: 10 maart (19:30 – 20.30):

• JO15
  • BMJ dames 2 door Rene Driessen

Donderdagavond 11 maart (19:00 – 20.30):

Vrijdagavond 12 maart:

• *

Na de eerste week gaan we bekijken of de aantallen voldoende zijn om leuk te kunnen trainen.