Beste trainers en spelers/speelsters van onze senioren elftallen,

Vanaf woensdag 31 maart schuift de avondklok een uurtje op naar 22:00. Vandaar dat er wederom een beetje wordt geschoven met trainingsdagen en tijden.

• De A selectie traint op dinsdagen en donderdagen van 20:00 t/m 21:30
  • De B selectie traint op dinsdagen en donderdagen van 20:00 t/m 21:30.
  • De C selectie traint op donderdagen van 20:00 t/m 21:30 op het B-veld.
  • De dames BMJ-combinatie trainen op maandag in Berlikum en op woensdag in Minnertsga van 19:30 t/m 20:30.

Voor spelers boven de 27 adviseren we om voorafgaande aan de trainingen vaste viertallen te maken en zelf (eventueel met hulp van de trainers) oefeningen te bedenken. We hopen dat over een aantal weken alle leeftijden weer in groepsverband mogen trainen en dat deze lastige regeltjes verdwijnen.

Algemene aandachtspunten die van kracht zijn:

• Wedstrijden van alle amateurcompetities zijn tot nader order niet toegestaan.
  • Spelers vanaf 27 jaar mogen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Voor jeugd en jongvolwassenen t/m 26 jaar geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
  • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
  • Alle binnensportaccommodaties blijven gesloten.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

Veel plezier allemaal!

Bestuur VV Minnertsga