De indeling van de jeugdteams van V.V. Minnertsga.

De voorlopige indeling van de jeugdteams en begeleidend kader voor het seizoen 2020-2021 is bekend. Bekijk de indeling hier.

Hoe is deze voorlopige indeling tot stand gekomen?

In de afgelopen maanden is de VTC met hulp van trainers en leiders druk in de weer geweest om een indeling voor het seizoen 2020-2021 te maken, altijd een hele klus. Met de laatste versoepeling van de Corona maatregelen ziet het er gelukkig naar uit dat wij in augustus gewoon van start kunnen gaan en is alle moeite niet voor niks geweest.

Voor het maken van de indeling wordt in de basis gebruik gemaakt van

• De leeftijdscategorieën van de KNVB.
  • Het tekort aan spelers in een team opvullen met dispensatiespelers (1ejaars) uit een naast hogere leeftijdsklasse.
  • Het tekort aan spelers in een team opvullen met spelers (2ejaars) uit een naast lagere leeftijdsklasse.
  • Vanaf JO13 een elftal aan de competitie laten deelnemen.

Wanneer wordt deze indeling definitief?

De jeugdteam indeling wordt definitief vlak voor de start van de reguliere competitie 2020-2021.

We noemen deze indelingen voorlopig, omdat er nog wisselingen zouden kunnen plaatsvinden. Uiteraard kunnen er in de voorbereiding (en zeker ook tijdens het seizoen) mutaties plaats vinden door diverse omstandigheden in goede, dan wel iets minder goede vorm. Spelers stoppen of er komen nieuwe spelers bij. Daarnaast is er eventueel de mogelijkheid om de indeling tijdens de winterstop aan te passen.

Samenwerking meidenvoetbal Berlikum, Minnertsga en Sint Jacobiparochie

Betreffende de teamindeling, start trainingen en trainingstijden zullen de meiden geïnformeerd worden door de samenwerkende partijen.

Trainingsdag. De aftrap van seizoen 2020- 2021

Op zaterdag 15 augustus zal er net als afgelopen seizoen afgetrapt worden met een trainingsdag voor alle jeugdteams van de VVM. Mochten er vragen zijn over de indeling of overige zaken dan kunnen die gesteld worden aan de aanwezige coördinatoren van de JC/VTC en de trainers/leiders van de teams. Informatie over deze aftrap volgt nog op de site.

Ook bestaat er de mogelijkheid om op deze dag de geheel vernieuwde kledinglijn van de VVM te passen en te bestellen. Daarmee loop jij er niet alleen perfect bij in het nieuwe voetbalseizoen maar steun je onze club ook nog eens!

Voor het kader wat heeft aangegeven te willen stoppen in het volgende seizoen is er de gelegenheid om sleutels en leidersjassen in te leveren. De VVM bedankt jullie voor jullie inzet voor de club in de afgelopen seizoen en of seizoenen.

Trainingsschema.

Het trainings- en keeperstrainingsschema worden begin augustus op de site gepubliceerd.

De trainingen voor starten vanaf maandag 17 augustus (week 34).

Het kan zijn dat een trainer hier op individueel niveau van afwijkt. Hij / zij zal dan persoonlijk het team informeren.

Aanvang nieuw seizoen JO8 t/m JO12

Vanaf het seizoen 20/21 gaat het voetbal van de JO8 t/m JO12 pupillen er anders uitzien. In plaats van een voorjaars- en najaarsreeks spelen de pupillen voortaan in 4 blokken van in totaal minimaal 24 wedstrijden. De beker competitie vervalt hierbij. Start van deze competitie  zal op  zaterdag 5 september zijn.

Aanvang nieuwe seizoen JO14 t/m JO19

Dit jaar zijn teams  vanaf de JO12 opgegeven voor de beker! Het nieuwe seizoen 20/21 zal aanvangen met de eerste bekerwedstrijd op zaterdag 29 augustus. De eerste competitie wedstrijd zal op  zaterdag 19 september worden gespeeld. Meer informatie over aanvangsdata vind je in de speeldagenkalender van de KNVB.

Kader

Wij zijn verheugd en supertrots dat zich voor alle teams één of meerdere trainers/leiders beschikbaar hebben gesteld! Voor sommige teams zijn wij echter nog op zoek naar extra kader.

Bekijk hier het vacatureoverzicht:

Trainer JO14 voor één training per week.

Leiders JO 14

Trainer JO15 voor één training per week.

Wanneer er personen zijn die graag leider en/of trainer van bovengenoemde teams zouden willen worden dan kan er contact opgenomen worden met Arjan Kerlien en Klaas Wiersma.

Foutje gezien? Mail ons!

We hebben deze indeling met veel zorg gemaakt. Mocht er toch een foutje ingeslopen zijn,

neem dan contact op met de VTC via: arklas@ziggo.nl

Maar nu eerst voor jullie allemaal een fijne zomervakantie toegewenst.

Met sportieve groeten,

Namens de
De Jeugd Commissie en de Voetbal Technische Commissie.