• Het einde is in zicht. Voetbal en kaatsen vermengd met elkaar. Niet meer compleet en geen druk bezochte trainingen meer. En hoe komt het dan de laatste uit wedstrijd van het seizoen. Goed kan ik u stiekem verklappen.

  Spelers zeiden af en er kwamen spelers bij en we begonnen om 13.00 met de opstelling
  Jacob F op de goal en achterin Robert, Peter, WdV en Rimmer. Op de Midden Syrt, Guido en Mo en voorin Gerard, Scriba en Folley. Wissels waren Hein, Tjerk en Gerrit.
  Voorzitter Wybe en ook de ouders van Rimmer en Herman waren er te supporteren.

  De eerste helft was eigenlijk om je vingers bij af te likken. Druk zetten met 11 man en niks weggeven en kans op kans werd gecreƫerd. Folley en Syrt hielden het veld breed en kregen vele vrijheid en kwamen met veel voorzetten. Gerard had 4 100% kansen en maakte er 1 en Jeroen maakte er ook 1. Uit een corner maakte Mo ook nog een goal. 3-0. En dit had meer moeten zijn na zo'n goede helft. Misschien wel de beste helft van het seizoen.

  Gerard, Mo en Robert gingen rusten en we gingen door. Helaas ging Guido in de 50ste minuut eruit om zich te sparen voor komende donderdag. Mo kwam erin. Enigste grote wapenfeit was dat Tjerk Tijger Nagel uit de draai een sterk schot had, maar helaas belande deze op de paal.

  Een hele goede pot en een mooie 0-3 overwinning. En ook het 1e won, dus super zo deze zaterdag.
  Op naar komend weekend om met het 3e het voetbalseizoen af te sluiten op Ameland. Bedankt supporters en tot komend seizoen!