Ondanks het kleine half uur wisten beide ploegen nog te scoren en maakten er een zeer aantrekkelijk en open duel van 1-1

Je vraagt je dan af wat voor zin het uitspelen van die 27 minuten heeft als het om den keizers baard gaat maar de KNVB manifesteert zich het hele seizoen al als een alleenheerser die lak heeft aan planning en het inplannen van wedstrijden en gewoon nergens rekening mee houdt.
Dus stonden de 2 ploegen gisteren om 8 uur onder leiding van scheidsrechter Vonk op het kunstgras bij kunstlicht klaar om de resterende 27 minuten uit te spelen van de gestaakte wedstrijd van 16 maart j.l. En zowaar, ze maakten er een prachtig open duel van. Beiden volop op de aanval en als binnen 7 minuten een schot van Anton Holtrop in de uiterste hoek wat Jorn Helder te machtig was. 0-1 . Dat was voor trainer Anne Haven direct aanleiding om een extra verdediger in te brengen. Minnertsga stroopte nog eens extra de mouwen en ging volop in de aanval. Met kansen over en weer door het open spel. Ydo was er heel dicht bij met een schot op de binnenkant van de paal en waarbij in de rebound Jildert leek te scoren maar de bal werd op de doellijn gekeerd. Een aantal prachtige voorzetten van Roan Hein en Enno die koppend zijn directe tegenstander vaak te vlug af was maar geen doel trof. Maar in de 82e minuut was het wel raak toen Jildert een doorkopbal op juiste waarde inschatte en bij de 2e paal binnen knikte 1-1 Aardige bijkomstigheid was dat Erik ter plaatse dit op camera vast wist te leggen en even op twitter heeft gezet.(zie site)
De wedstrijd bleef daarna boeien en beide ploegen kregen nog kansen op de volle winst maar uiteindelijk bleef de 1-1 op het scorebord staan dat dat was een terechte uitslag gezien de krachtsverhoudingen. Wat mij betreft dag en nacht verschil met de wedstrijd tegen Heeg. Zo kan het dus ook.
Nu eerst 2 weekenden vrij en dan 11 mei thuis tegen Workum.

Groetnis Nico

En voor de vele thuisblijvers die blijkbaar voor 30 minuten niet het honk uitkomen de opstelling:
Jorn, Geert, Hilco , Herre, Sieb, Rick, Jens de B, Ydo, Enno, Roan Hein en Jildert .
Reserve : Jens V. Laurens