In sporthal Sportfun in Joure hebben de dames van BMJ zaal woensdagavond met 3-5 gewonnen van voetbalclub FFS uit Vegelinsoord.
Ondanks de snelle openingsgoal van Daniëlle in de eerste minuut werd het geen gemakkelijke avond. De dames wisten maar moeilijk een gaatje te vinden in de verdediging van FFS. Aanvallen kwamen moeizaam tot stand en de dames van BMJ wisten elkaar voorin niet goed te vinden. De wedstrijd ging lang gelijk op, totdat Karla en Daniëlle in de tweede helft met een paar mooie individuele acties de wedstrijd vlot wisten te trekken. In de slotfase scoorde de tegenstander nog uit een vrije trap, maar echt gevaarlijk werd FFS niet meer. Eindstand: 3-5.
Goals waren er van Karla (3x) en Daniëlle (2x).
BMJ gaat nu aan kop met negen punten uit drie wedstrijden.

Speelsters deze avond waren: Avelon (k), Renée, Anke, Daniëlle, Karla en Marre. Coach: René de Vries.
De volgende wedstrijd is op woensdag 27 oktober in thuishal de Trije om 19.30 tegen Renado.