In sporthal Middelzee in Bolsward hebben de zaalvoetbaldames van BMJ woensdagavond met 3-4 gewonnen van v.v. Blauw Rood uit Witmarsum.

Ondanks het late begintijdstip van tien uur begon BMJ scherp aan de wedstrijd. Al snel schoot Renée de 0-1 binnen, daarna kon Marre een voorzet van Renée binnentikken: 0-2. Daarna verslapte de aandacht een beetje en mocht de tegenstander uit een counter scoren: 1-2. Na rust maakte Blauw Rood gelijk: 2-2, en kwam het zelfs op voorsprong door een schot van afstand: 3-2. Toch gaf BMJ niet op en in de slotfase werd er volop druk gezet op de helft van de tegenstander. Na een vrije trap die net naast ging en een afgekeurde goal was het uiteindelijk Renée die scoorde uit een vrije trap: 3-3. In de allerlaatste minuut trok BMJ de wedstrijd over de streep door een kopbal van Marre, op aangeven van Renée: 3-4.

De speelsters deze avond waren: Avelon (k), Sophie, Anke, Bonita, Renske, Renée, Karla en Marre

Woensdag 6 oktober staat de thuiswedstrijd tegen vv Sneek Wit Zwart op het programma, om half 8 in sporthal De Trije.