Voetbalvereniging Minnertsga is verheugd te kunnen melden dat het een vernieuwde overeenkomst aangaat met de huidige hoofdtrainer Duco Mulder. Het nieuwe contract zal aankomende zomer ingaan en is geldig voor 1 seizoen, met een optie voor nog een jaar.

De samenwerking tussen Mulder en vv Minnertsga startte in de zomer van 2020 en gaat straks het derde jaar in.

Mulder na het zetten van de handtekeningen: “Ja ik ben heel blij met deze contractverlenging! Minnertsga is een club met een fantastische accommodatie en alles is tot in de puntjes geregeld. De samenwerking met mijn drietal leiders verloopt uitstekend en we hebben spelersgroep bestaande uit een mooie mix van ervaring en jeugdig talent. Ik heb heel veel zin om deze groep naar een hoger plan te tillen, want wat mij betreft zit er nog veel rek in.”

Ook het bestuur is blij dat de verlenging van de hooftrainer zo snel rond is:

“Duco is een trainer die met zijn enthousiasme en denkwijze heel goed past bij onze club. Het is iemand die zowel boven, dan wel naast de groep staat. Niet voor niets heeft de spelersgroep bij de trainersevaluatie unaniem voor verlenging gekozen. Wij als bestuur beamen dat het de juiste man op de juiste plek is.”

Het Bestuur kijkt vol vertrouwen uit naar de verlengde samenwerking met Duco en wenst spelers en staf veel succes toe de komende periode!

Bestuur vv Minnertsga, 17-12-2021