Op een vrijwel leeg sportveld werd er gestart aan het laatste potje in deze reeks, met 2 kleine verliespartijen waarin goed gespeeld werd, was Tzummarum vandaag de tegenstander en daar hadden we nog een appeltje mee te schillen. De wedstrijd begon rommelig van beide kanten. Minnertsga kreeg een paar goede kansen maar Brent en Jarno hadden het vizier nog niet op scherp staan. Tzummarum kwam maar spaarzaam bij Tjisse in buurt, de rust werd dus ook bereikt met de brilstand. Na de limonade kwamen de mannen scherp uit de kleedkamer, na goed werk van Elianne en Silvester kwam de bal bij Lasse terecht en die zette de bal voor op Brent die dit keer goed voor zijn tegenstander kroop en de 1-0 binnen gleed, daarna ging het snel. Na een mooi 1 2tje van Leon en Lasse maakte laatstgenoemde goed af 2-0. Tzummarum kroop uit zijn schulp en maakte uit het niets de aansluitingstreffer. Op links verstuurde Sverre een perfecte pass bij Brent die Lasse vrij voor de keeper zette en toen was het 3-1. Tjisse had nog een paar beste reddingen. Toch was de scoringsdrift nog niet afgelopen. Leon peerde er nog 1 in via de paal 4-1 en uit een corner maakte Brent er ook nog 5-1 van. Tzummarum geloofde het wel en vroeg of de laatste paar minuten de 2 extra wissels er ook nog in mochten dat was geen probleem….de prima leidende scheids Sieb D. floot voor het laatst. Prima gespeeld mannen.

De leiders.

De foto is genomen tijdens een andere wedstrijd.👍