Zaterdag was het dan zover. We mochten tegen de koploper fc Harlingen spelen. Vooraf werd er volop gesproken over resultaten van de de plaatselijke fc. Alles dik gewonnen, en dat maakte wel indruk op onze toppers.

We vertrokken met 2 invallers Roan(JO10) en Elianne (JO12) richting Harlingen. Tijdens de warming-up konden de leiders al merken dat de spanning er vol opstond, er staat iets te gebeuren, dat voelde je aan alles…Eenmaal begonnen ging het gas er vol op. Aanval na aanval richting het Harlinger doel maar de keeper stond steeds in de weg en bij ons stond het als een huis. Na een mooie aanval stond Jarno op de goede plek om af te ronden 0-1, wat een vreugde! Al snel volgde de 0-2. Een mooie aanval over rechts werd afgerond door Leon na goed doorzetten van Lasse. Daarna kwam Harlingen wat dichter bij Tjisse in de buurt maar Elianne, Sverre en Silvester stonden achterin hun mannetje. We kregen nog 2 kansjes via Roan en Brent maar de keeper deed zijn werk goed.

Na de limonade kwam Harlingen scherper uit de kleedkamer dat resulteerde al snel in de 1-2 . Na de time out pakten we het weer goed op waar we in de 1ste helft mee waren geëindigd. Goed voetballen met veel strijd en passie. We kregen nog enkele goede kansen maar de keeper stond goed te keepen. De scheidsrechter liet nog even wat langer doorspelen dan wij graag wouden maar dat mocht de pret niet drukken. Wat een vreugde na het laatste fluitsignaal. Een topprestatie! Goed gedaan. Tot volgende week!

De leiders.