JO12 voetbalt deze ochtend tegen Harlingen JO12. JO12 komt in deze reeks uit in de 4e klasse, hebben alle wedstrijden in deze reeks nog gewonnen. Team bestaande uit Zoë, Mink, Renze, Sytze, Elianne, Isis, Marije, Cynthia, Wiktoria, Rianne en Deborah. Ja je leest het goed, 3 jongens en 8 meiden. Met heel veel plezier zijn ze bezig met het spelletje. Trainingen worden goed bezocht. Ze hebben een leuk team waar het onderling ook erg gezellig is. Als je dan ook nog wedstrijden wint met zn allen is dit natuurlijk fantastisch. De wedstrijd van zaterdag tegen Harlingen werd wederom gewonnen waardoor we onze ongeslagen status voortzetten! Keurig gedaan heren en dames!

Aankomende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen St. Jacob op het programma. St. Jacob is net als ons nog ongeslagen.  Op voorhand een lastige wedstrijd maar met veel inzet weet ik zeker dat we er weer een mooie zaterdag van maken.

Groeten de leiders

Meer foto’s zijn te vinden op onze Facebook-pagina en Instagram-account.
De foto’s zijn gemaakt door Goffe Jensma (www.goffefotografie.jimdofree.com).