• Een wedstrijd waarvan men later zal zeggen, daar had je bij moeten zijn..
  De enige wedstrijd in Minnertsga om 14.30 en een grote selectie om je vingers bij af te likken.
  Jildert op de goal, Syrt, Jacob F, WdV en Rene. Peter, Guido, Geert en Folley en voorin Jacob W en Sander.
  Op de bank Klaas (viel in de warming/up ook weer uit', Robert, Rein S, Gerard, Mo en Rimmer. Vandaag een nieuwe vlagger Rein Gerrit Zwaagmans oftewel Bot. Piet Loonstra was scheidsrechter en hij floot zich moeiteloos door de wedstrijd heen.

  Het 3e begon sterk. Peter kreeg ruimte op rechts en gaf een puike voorzet op Sander en die kopte tegendraads vanaf 15 meter de bal in de bovenhoek. 1-0. Na twintig minuten lag Sander de bal terug en vanaf 25 meter schoot Folley de bal stijf in de kruising. Wat een wereldgoal.
  In minuut 35 kreeg Sander de bal en vanuit een onmogelijke hoek schoot hij de bal prachtig in het dak van de goal. Weer een super goal. Voor het publiek was het smullen.
  Syrt dacht in minuut 45 dat het handbal was en gaf een penalty weg. Broer Jildert was de redder in nood en pakte de penalty. 3-0 en rust.

  De tweede helft begonnen we weer sterk. Geert gaf voor en Jacob W kon zo binnenkoppen, maar dat durfde hij niet en de bal kwam bij Guido en die raakte bal in een mêlee van spelers op de wreef en de bal vloog wederom in de kruising. 4-0. De tweede helft was wat rommeliger en veel aanvallen stranden in schoonheid. MKV voetbalde lekker door ondanks de achterstand en ze konden nog een eretreffer noteren. Geen blunder van Jildert overigens. Echt niet hoor.

  Weer een mooie overwinning voor het 3e en die werd daarna gevierd met een uitje met lekker eten en drinken en nog een muziekspel. Met een dreamteam van Geert, Remco, WdV, Jacob F en Gerard als grote winnaars van de droge worsten. WdV had nog een speech alá Barack Obama waarin hij Goffe bedankte en tevens bekend maakte dat Goffe ook volgend jaar de trainingen verzorgt voor deze gretige oude liefhebbers. Super. Een gezellige avond dus en nu weer op naar volgende week zaterdag waar ons Trynwalden uit wacht. Kom langs als u wellicht weer wereldgoals wilt zien!